måndag 1 september 2008

Hearts burst into fire

En dag till har då gått, och jag sitter här helt trött i mina ben och lyssnar på Bullet for my valentines nya singel som är skit bra och pratar med Alex! Var ute på Fagervik idag med min klass, någon slag "lära känna" dag , igen. Men nu var det bara vår klass som var där. vi hade mycket att göra hela tiden kan man väl säga x]
.
Först på Förmiddagen så hade vi en massa grupp övningar då vi blev indelade i 3 olika grupper som sedan vandrade till olika stationer. Vi hann göra 3 stycken innan det blev ficka sen var det 3 stycken till och lunch. Efter lunchen hade vi Par övningar i tillit, typ. Det gick ut på att man skullke knyta sina händer, blunda och falla mot den andra som då förhoppningsvis skulle fånga en. Det var lite läskigt men det gick bra ändå, haha.
.
Sedan då man kom hem så var man så gott som slut, var trött i hela kroppen trots att det inte varit särsklit jobbig dag fysiskt så var jag helt slut O_o Ska snart gå och duscha så jag har det gjort, men imorgon har i i alla fall en liten sovmorgon till ca 10 så jag får sova ut lite! Det är bra.
..
Dagens låt: Bullet for my valentine - Hearts burst into fire
.
Zarabergh

2 kommentarer:

alex sa...

HAHAHA tänk om hon inte hade fångat dig :D

BuryTheLies sa...

ja tänk.... O_O


© Copyright by Burythelies 2008