onsdag 24 december 2008

A merry christmas to you
Jajamensan, då var det jul och man har sett på gamla goda kalle, ätit en god julmiddag och umgåtts med familjen och mormor och morfar, fikat och kollat på två filmer OCH så klart öppnat paket (; Det har varit chill och nu har jag råd med min SYSTEM KAMERA!! Det jag fick ikväll var då:

- Pengar (ca 1300)
- Nya högtalare till datorn MED EN BAS
- Mixer
- Film

Men jag har fortfarande inte hunnit få allt så lite till blir det, haha. Har tex inte hunnit med att få Alex julklappar eller för den delen gett honom hans xd. Och sedan ska vi ju till farmor på annandagen och då lär man ju få hennes julklappar då. Just nu känner jag mig väldigt nöjd med så gott som allt och vill bara fara till elgiganten och köpa min kamera nu!
_________________________________________________________

Make my wich come true,
All i want for christmas is you.

Det finns en sak som jag saknar, som gör att julen inte kan bli helt fullbordat; och det är du. Jag saknar dig enormt, även om jag vet att snart kommer jag träffa dig, och vara med dig länge. Det är nästan sjukt hur mycket man kan älska någon, att bara en dag, en timma, en minut utan denna kan svida mer än det djupaste skrubbsåret. Det svider inte , nej långt ifrån det gör riktigt jävla ont, i hjärtat.

Men så är det bara , och det kommer jag och du få lida med under ett tag till. För jag skulle kunna gå igenom precis vad som helst för dig, och du för mig. Just därför vet jag att du är de där som saknats, den där borttappade pusselbiten i det stora pusslet kallat livet som jag tillslut fann och kunde fortsätta bygga klart mittlisvpussel.

Zarabergh

2 kommentarer:

alex sa...

NÅÅÅÅÅH så söt man kan vara <3 älskar dig <3 jätte fint och jag känner exakt likadant <3

Anonym sa...

då vet du hur jag känner också :( buhu!!
/A:)


© Copyright by Burythelies 2008