tisdag 18 november 2008

Don't think about today

Blir mycket te nu under förkylningen !
.

Jag är förkyld, trött och ännu mer less, hatar att vara förkyld med stora bokstäver. Mitt huvud värker och mina ögon hålls uppe med mycket ansträngningar och jag är som en vampyr, helt känslig för ljus. Går till skolan trotts detta för att jag är så duktig, borde faen få pris för det xd Har faen inte varit hemma från skolan sen typ 6:an eller 7:an, + att jag inte klarar av att vara hemma nå läge från skolan. Får sådan ångest över att jag kommer efter och är de något jag hatar så är de att komma efter i skolarbete!
.
Har ju etologi-prov på torsdag så jag måste plugga på det under denna sjukliga period, yeah de äger (y) När man ska läsa i den tråkiga boken blandar sig bara bokstäverna till en svart gegga och de går inte se vad som står, och med det så kan jag inte ta in särskilt mycket information, haha. Nöter te som faen också, eftersom jag inte har några halstabletter. Men de köps nog in imorgon, orkade bara inte idag, ville bara hem och lägga mig under täcket och vila.
.
Längtar dock till jullovet (: hoppas man kan följa till Karlstad med älskii, fast med stor sannolikhet blir det så också! Så då blir det att man firar nyår där och får träffa älsklingens släkt igen. Men nu tar det stopp, tror jag? MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR DUKTIG, FICK FAEN VG PÅ MATTE PROVET :D Kanske kanske man kan höja sig.
.

Zarabergh

1 kommentar:

alex sa...

ja du borde fan få ett pris för att först fått VG på provet sen att du går till skolan när du är sjuk :( stackarn


© Copyright by Burythelies 2008