onsdag 12 november 2008

School

Sitter här på skolan och så ler åt Agathas lilla problem med Msn , haha jag är så snäll (: Men kan inte hjälpa de, de är som så roligt att tänka hur faen hon lyckats med de hon har lyckats göra! Hon får inte upp son kontaktlista eftersom hon typ inte är inloggad men ändå kan folk skriva? Haha det är kul , fast kanske inte för henne.
.
Hade engelska prov nu på morgonen då jag kom till skolan efter en skön sovmorgon , gick bra fast jag stör mig extremt på att jag inte kom på 2st ord som vi skulle kunna, liksom 2st!? Alla har nog varit med om det , att man sitter där och hela provet har gått ganska lyckat , och så bara fastnar man på nått ord. Man vet vad det heter på på engelska men man kan fan inte få fram det, och det är så grymt irriterande.
.
Lyckades slutföra provet i alla fall, trotts de två jobbig och irriterande orden som jag inte kom på. Ska nu bara ha en svenska lektion sen slutar jag! Då ska man med Ejlin till stallet och vara där fram till middagen sen blir det chill eftersom jag inte har något att plugga till, YESH!
.
Zarabergh

1 kommentar:

alex sa...

haha tråkiga engelska :D


© Copyright by Burythelies 2008