måndag 25 augusti 2008

First day, done

Crap! Så var skolan igång igen då, känns helt konstigt att ha börjat en totalt ny klass med helt nya människor på en helt ny skola. Det flesta bor typ ute i byarna så det är ingen jag direkt känner heller, liksom jag är då inte med dom som bor i minibyn 747 mil härifrån ;O Dock 2 stycken från Luleå också om jag minns rätt men äh man ska inte döma folk, kommer nog lära känna nån eller något där på skolan och i min klass.
'
Kommer i alla fall få vara med djur so, jag gillar så då antar jag att det får lov och gå, klarar mig fine som det är nu men , ja... får väl se hur det blir, haha. Åh vill inte fara till Fagervik däremot x]] Har fobi för att fara på utflykter med sådana man inte känner, dock är det ju för att man ska lära känna någon eller några men ändå. Som tur var fanns ju Agatha där på skolan så jag är inte totalt ensam vilket jag oftast har oturen att bli.
'
Vi har väl hyfsat schema, slutar ju till lunch varje fredag, vilket är bra men resten av dagarna är det ända till halv 4. Suck och stön, vet inte hur detta kommer gå men jag får väl hoppas på det bästa. Vill bara ha sommar igen <3> Saknar min Alex också , lilla stackarn.
.
Zarabergh´.

2 kommentarer:

Anonym sa...

saknar dig med <3

BuryTheLies sa...

mååh sötis (:


© Copyright by Burythelies 2008