måndag 8 september 2008

APU day all long

Idag var det APU hela degen lång, och då fick vi göra en massa praktiska saker på skolan som fortsätter imorgon. Idag höll vi först på med "miljö" eller vad man nu ska kalla det , och då fick vi lära oss att köra gräsklippartraktor och sedan fick vi flytta på en massa grejer med dessa små fordon som vi satte på ett släp på och körde omkring. Jag och Lina åkte i släpet med alla grejerna, medans Therese körde traktorn x]]
.
Sedan efter lunch fick vi vara i ladugården , och det var mycket roligare. Där fick jag, Lina och Therese först mata en massa kossor, sedan fick vi mata den minsta lilla kaleven , skrapa skit och borsta kossor. Efter en kort rast fick vi då sedan hjälpas åt och klippa ett får, och det var riktigt läskigt! Kändes som kan skulle klippa av fåret allt skinn va fan, haha men det gick bra ändå och tillslut blev det en färdig klippt, smal litet svart får som fick komma tillbaka till sina kompisar (:
.
kom sedan hem helt sliten och trött efter denna dag och hoppas på en lugnare dag imorgon, vilket jag tror det kommer bli. Då blir det halva dagen smådjusrhuset och halva dagen vanliga tråkiga lektioner, thats life.
.
Zarabergh
....

Inga kommentarer:


© Copyright by Burythelies 2008