måndag 29 september 2008

The tank is epty again, let it dry

Nu är jag hemma och ska försöka att fortsätta skriva från där jag slutade att skriva i det förra inlägget. Blev ett lite plötsligt slut och jag hann inte ens skriva klart, så då blir fortsättningen nu då.
.
Efter att jag slutade skriva så hade vi etologi där vi pratade och skrev först om bla FRM och sedan såg vi en film om att papegojor faktiskt inte bara härmar våra ord alltid utan kan förstå dem. Var rätt intressant men jag hade inte hjärna för att tycka det var roligt, hur som helst så slutade vi sedan och jag åkte buss med Agatha hem. Fast innan vi gick till bussen lekte Agatha i duschen i omklädningsrummet lite, haha hon skulle skölja av sina smutsiga stövlar vilket såg lite roligt ut!
.
Kom hem och tog tag i att städa i mitt rum som såg ut mer eller mindre som en soptipp, nog för att jag vet att de kommer se likadant ut imorgon om inte redan ikväll, men. Sedan så läste jag ett kapitel av 3 stycken till som ska vara lästa till nästa gång i etologi boken innan jag gick och åt mat. Efter det satt man sig här vid burken och sega, och jag känner mig helt depp nu efter att jag börjat fundera på mina framtida planer gällande skara. Blev mycket mer komplicerat än vad jag tänkte mig först, men Alex älsklinge säger att det ordnar sig och så klart jag tror honom då <3>
.
Dagens låt: Deliver us from Evil - Bullet from my valentine

Dagens längta: Älsklingen så klart och skara!


Dagens ord : Bläh like always

Dagens göra : Läsa etologin

Dagens TV: typ simpsons (:

.
Zarabergh
.

Cool Agatha i duschen xd
.
..
Också jag då , pft
.

2 kommentarer:

alex sa...

du nöter blääh :O

Zara sa...

vet :Ö


© Copyright by Burythelies 2008