onsdag 3 december 2008

Pen and paper

NU är halva veckan klar och de är torsdag imorgon (dagen innan fredag alltså) och de betyder att snart är det helg och jag får träffa ALEX <3> Jag vet att de kan verka överdrivet för jag träffar ju honom varje helg , men kan inte rå för det för jag är so in love with him att jag blir galen av att vara en sekund utan honom (: Haha, ska kolla på julklappar i helgen med honom snacka smart! Han ska kolla också så vi måste typ gå till olika ställen för att inte lista ut vad vi ska köpa tillvarandra HAHA.
.
Nej jag skojade , men de löser sig nog skulle jag tro. Har just börjat nöta en ny låt, en ny Red jumpsuit apparatus låt som är MEGA BRA! Lyssnar på den och ler vid tanken av att texten passar så bra på en viss person, theeem. Är en av mina nya favorit låtar just nu faen :D
.
Snart ska man till Mr Dusch för en lite uppfräshning och sen blir det att chilla framför TV:n ett tag tills det är dags att träffa John blund för en natts sömn. Nu blir det en dagens , som btw var länge sedan man la upp sedan så blir det punkt för denna blogg. PUNKT!
.
Zarabergh

1 kommentar:

alex sa...

mohahaa jag som hitta den :Ö hitta också gruppen :Ö im the king of the red jumpsuit apparatus


© Copyright by Burythelies 2008