måndag 8 december 2008

Piss off!

Är otroligt less på allt som har med religionen att göra, seriöst finns inget bra med det faen? "Jamen alla människor måste ju få ha en tro...etc" MEN DET HJÄRNTVÄTTAR JU FÖR FAEN HELA VÄRLDEN. Religionen är faen minst lika stor anledning som till att världen är i kaos som växt huseffekten är. Herregud måste man tro på en jälva bok som sägs vara skriven av "gud" och hålla på och be en massa och offra allt man äger till en massa jävla statyer som man tror ska avbilda en påhittat person?!

Tittade nyss på ett klipp från 9/11 och seriöst man blir ju helt på dåligt humör av att se de , man får höra en kille då han DÖR. När hela första byggnaden kollapsar så pratar de med en kille i telefonen och man hör bara han skrika "OH GOD OH" sen ligger byggnaden jämnad med marken. Det är så jävla hemskt.

Jävla helvetes religion, kalla mig knäpp,dum,trög,töntig WHATEVER men de är ju faen sanningen? De lilla bra religionen för med sig är en sådan liten del om man jämför med alla dessa dåliga, hemska, tragiska saker. Världen kommer inte gå under p.g.a en stor fet kommet som kommer farande mot jorden och mosar den , eller att växt huseffekten tar kol på oss ELLER att utomjordingar kommer och utrotar oss.

Jorden kommer att gå under på grund av religionen faen, skulle inte förvåna mig alls. Ja menar, kolla bara nu vilket jävla liv det är kring detta? Vad kommer de då inte vara om några år om det redan är helt åt helvete.

Zarabergh

Inga kommentarer:


© Copyright by Burythelies 2008